• خانه
  • تماس
  • ورود

موضوع: "سخنان گرانبها"

  توسط زارع  , چهارشنبه 14 اسفند 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

آیت الله نصرالله شاه آبادی نقل میکنند:

موضوع دیگری که مرحوم والد به آن عنایت ویژه ای داشتند و آن را در قرب به حق موثر می دانستند ، بیداری شب وسحر خیزی بود …

می فرودند :«اگر برای نافله ی شب بیدار شدید برای نافله خواندن آمادگی روحی ندارید ، بیدار بمانید بنشینید، حتی چای بخورید . انسان ، بر اثز همین بیداری ، آمادگی برای عبادت پیدا می کند .»

همچنین می فرمودند :« بیداری سحر ، هم برای مزاج مادی مفید است وهم برای مزاج معنوی »

در منبر هایشان کررا می فرمودند :
برای دنیایتان هم که شده ، سحر ها بیدار شوید . چون بیداری سحر ، وسعت رزق ، زیبایی چهره وخوش اخلاقی می آورد .

منبع :توصیه هایی از علماءمجموعه دوم

  توسط زارع  , دوشنبه 28 بهمن 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

مطالب زیر گزیده ای از توصیه ها و وصایای آیت الله سید علی قاضی (ره) است که به شاگردان و اطرافیان خود فرموده اند و ما آن ها را به اختصار ذکر می نماییم. باشد که کلامش چون صاعقه ای بر قلبمان بدرخشد و راهنمایمان در تاریکی ها باشد.

نماز

شما را سفارش می کنم به اینکه نمازهایتان را در بهترین و با فضیلت ترین اوقات آنها به جا بیاورید و آن نمازها با نوافل، 51 رکعت است؛ پس اگر نتوانستید، 44 رکعت بخوانید و اگر مشغله های دنیوی نگذاشت آنها را به جا آورید، حداقل نماز توابین را بخوانید [ نماز اهل انابه و توبه هشت رکعت هنگام زوال است ].

مرحوم علامه طباطبایی و آیت الله بهجت از ایشان نقل می کنند که می فرمودند: « اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند. »

مرحوم آقای سید هاشم رضوی هندی می فرمایند: روزی یکی را به محضر آقای قاضی آوردند که مثلا آقا دستش را بگیرد و راهنمایی اش کند. مرحوم آقای قاضی فرموده بودند: « به این آقا بگویید که نماز را در اول وقت بخواند. »بعد معلوم شد که آن آقا وسواس در عبادات داشته و نماز را تا آخر وقت به تأخیر می انداخته است.

اما وصیت های دیگر، عمده آنها نماز است. می فرمودند نماز را بازاری نکنید اول وقت به جا بیاورید با خضوع و خشوع. اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ میماند و تسبیح صدیقه کبری سلام الله علیها که از ذکر کبیر به شمار می آید و آیت الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود.
دعا در قنوت نماز

آقای قاضی به شاگردان خود دستور می دادند این دعا را در قنوت نماز هایشان بخوانند: « اللهم ارزقنی حبّک و حبّ ما تحبه، و حبّ من یحبّک، والعمل الذی یبلغنی إلی حبّک واجعل حبّک احبّ الاشیاء إلی. »
قرآن

آیت الله نجابت می فرمودند: آیت الله میرزا علی قاضی به مرحوم آیت الله شیخ علی محمد بروجردی (از شاگردان برجسته آقای قاضی) فرموده بودند که: « هیچ گاه از قرآن جدا مشو و ایشان تا آخر عمر بر این سفارش آقای قاضی وفادار و پایبند بود. هر وقت از کارهای ضروری و روزمره فارغ می شد، قرآن می خواند و با قرآن بود. »

آقای سید محمد حسن قاضی می فرمایند: « چند سفارش ایشان عبارت است از: اول روخوانی قرآن. می فرمودند قرآن را خوب و صحیح بخوانید. توصیه دیگر ایشان راجع به دوره تاریخ اسلام بود. می فرمودند یک دوره تاریخ اسلام را از ولادت حضرت پیغمبر(ص) تا 255 هـ.ق یا 260 هـ.ق بخوانید. و بعد از عمل به این ها می فرمودند برو نمازشب بخوان! »

آیت الله قاضی در نامه ای به آیت الله طباطبایی می فرمودند: « دستورالعمل، قرآن کریم است؛ فیه دواء کل دواء و شفاء کل عله و دوا کل غله علماً و عملاً و حالاً. آن قره العیون مخلصین را همیشه جلوی چشم داشته باشید و با آن هادی طریق مقیم و صراط مستقیم سیر نمایید و از جمله سیرهای شریف آن قرائت است به حسن صورت و آداب دیگر، خصوص در بطون لیالی…»

و نیز:« بر شما باد به قرائت قرآن کریم در شب با صدای زیبا و غم انگیز، پس آن نوشیدنی و شراب مؤمنان است. تلاوت قرآن کمتر از یک جزء نباشد. »

منبع:aviny.com/bozorgan/ghazi/tosieha/tosieha.aspx

  توسط زارع  , چهارشنبه 26 تیر 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

مقام معظم رهبری (دامت برکاته):

روزه فقط این نیست که انسان نخورد ونیاشامد ، شرط روزه ، نیت است .

نیت یعنی چه؟

یعنی این عمل را، این امساک وتمرین را ،جهت دادن برای خدا ، در راه خدا ،به خاطر انجام دستور

الهی ، این است که که به هر کاری ارزش می بخشد .

لذا در دعای شب اول  ماه مبارک می خوانید که:«اللهم اجعلنا ممن نوی فعمل ولا تجعلنا ممن

شقی فکسل». کسالت،بی رغبتی وبی نشاطی برای کار –چه معنوی وچه مادی – شقاوت است

 

سخنرانی در تاریخ.(12/10/1376)

برای تعجیل در فرج صلوات

  توسط زارع  , دوشنبه 27 خرداد 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

 

امروز وقتی کتاب خاطرا تی ا ز زندگی آیت الله مکارم شیرازی را باز کردم اولین چیزی را که 

توجه مرا به خود جلب کرد این نوشته ی این بزرگوار بود :«من در تمام عمر خود چیز با  ارزشی

نیافتم جز آنچه به جنبه های معنوی وارزشهای انسانی منتهی شود ، همه ارزشهای مادی

سراب بود.

انسانها در خوابند ونقش ها بر آبند وکودکان دیروز جوانان امروزند وجوانان امروز پیران فردا   

وپیران ، فردا در بستر خاک آرمیده اند ، چنان که گویی هر گز نبوده اند !…… .»

وما انسانها چگونه خود را اسیر سراب دنیا کرده ایم وازآ ن غافلیم وهمه تلاش وکارهایمان به

این دنیا ختم می شود بدون توجه به این که عمر ما در گذر است وروزی که باید از این   

کاروانسرا بگذریم نزدیک است .


برای تعجیل در فرج صلوات

  توسط زارع  , دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, موضوعات: گنجینه ها, سخنان گرانبها

 

رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم مطرح کردند؛

 


تبیین اهداف متضاد ملت و دشمنان ملت در انتخابات و معیارهای فرد اصلح/ حضور پرشور مردم موجب مصونیت کشور و کاهش طمع بیگانگان می‌شود/ به هیچ دلیلی نباید از قانون تخطی کرد (۱۳۹۲/۰۲/۲۵ - ۱۲:۰۰)

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز چهارشنبه در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با توصیه به آحاد ملت بخصوص جوانان برای بهره گیری از ظرفیت عمیق و انسان ساز ماه معطر رجب، انتخابات 24 خرداد را آزمون افتخارآمیز دیگری برای ملت ایران دانستند و با تبیین «اهداف متضاد ملت و دشمنان ملت در این انتخابات» تأکید کردند: مردم برای تحقق اهداف خود و ناکام ماندن دشمن، با حضور پرشور و گرم در انتخابات، از میان نامزدهایی که شورای نگهبان براساس معیارهای قانون معرفی می کند، انسانی شایسته، وارسته، مؤمن، انقلابی، «اهل استقامت و عزم و ایستادگی» و برخوردار از همت جهادی را انتخاب کنند که بتواند بهتر از دیگر نامزدها، بار سنگین عزت و پیشرفت کشور را به دوش بکشد و به جلو ببرد.
رهبر انقلاب، انتخابات ماه آینده را مهمترین مسئله کنونی کشور خواندند و با اشاره به تأثیرات کوتاه مدت، و بلندمدت این رویداد خاطرنشان کردند: در این انتخابات یک نفر با رأی ملت، مدت 4 سال بر سرنوشت و مسائل عمده کشور حاکم می شود اما برخی تصمیمات و کارهای خوب یا غیرخوب این فرد، می تواند حتی در 40 سال آینده بر کشور تأثیرگذار باشد و این واقعیت، نشان می دهد که انتخابات ریاست جمهوری، چقدر مهم است.
ایشان در تبیین اهمیت مضاعف انتخابات 24 خرداد افزودند: با وجودی که حدود یک ماه تا انتخابات فاصله داریم این موضوع به یک مسئله مهم بین المللی تبدیل شده، و اتاقهای فکر جهانی و دشمنان ایران، حتی مقدمات آن را با دقت رصد می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه دشمنان در قبال این انتخابات اهدافی کاملاً مغایر با اهداف ملت ایران را دنبال می کنند افزودند: مردم ایران به دنبال فرد اصلحی هستند که کشور را با سرعت بیشتری در عرصه های مادی و معنوی به پیش ببرد و ضمن حل مشکلات موجود و ایجاد زندگی بهتر و مرفه تر، عزت و استقلال ایران را در پرتو «شور و شوق و امید مردم» ارتقا بخشد.
ایشان افزودند: اما دشمن به موازات تلاش برای سرد کردن انتخابات، دنبال فردی است که این مختصات را نداشته باشد و ایران را به وابستگی، ضعف، عقب ماندگی در عرصه های مختلف و قرار گرفتن در مسیر سیاستهای بیگانگان بکشاند.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: البته بیگانگان در درجه اول به دنبال انجام نشدن انتخابات بودند اما حالا که دستشان از این هدف کوتاه است دنبال دلسرد کردن مردم، از رونق انداختن انتخابات و تأثیرگذاری در انتخاب مردم هستند.
ایشان ناامید کردن مردم از شرکت در انتخابات را از تاکتیکهای اصلی دشمن دانستند و افزودند: آنها می خواهند به افکار عمومی القا کنند که رأی دادن و شرکت در انتخابات فایده ای ندارد پس چرا شرکت کنیم؟
حضرت آیت الله خامنه ای با استناد به عملکرد هفته های اخیر «شبکه بزرگ رسانه ها و خبرگزاریهای صهیونیستی» افزودند: بحرانی جلوه دادن اوضاع کشور، بزرگنمایی مشکلات، القای یأس و ناامیدی درباره حل مشکلات و تاریک جلوه دادن آینده ملت از جمله روشهایی است که شبکه بزرگ دروغ پردازی و تحریف، برای بی رونق کردن انتخابات ایران در دستور کار خود قرار داده است.
رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: البته مشکلاتی مانند گرانی و اشتغال در کشور وجود دارد اما کدام کشور است که بدون مشکلات باشد؟ و آیا فریاد کشیدن هر روزه مردم اروپا در خیابانها، نشانه این نیست که کشورهای اروپایی تا خرخره در مشکلات فرو رفته اند؟
حضرت آیت الله خامنه ای در مقایسه ی اوضاع ایران و کشورهای دیگر افزودند: کدام کشور از استقلال ملی و انسجام و وحدت ملت ایران برخوردار است؟ کدام کشور این همه جوان با نشاط دارد که میدانهای عظیم علمی را فتح می کنند؟ کدام ملت توانسته است از «اهمیت و عظمت و تأثیرگذاری ملت ایران» در حوادث منطقه ای و جهانی برخوردار شود؟ و کدام ملت توانسته است همچون مردم ایران عزیز، همه خباثتهای دشمنان را ناکام بگذارد و سرافراز و امیدوار به راه خود ادامه دهد؟
ایشان پس از تشریح صحنه «رویارویی سیاسی ملت و جبهه ضد ملت در انتخابات» تأکید کردند: مردم بدانند که حضور پرشور و پررونق در انتخابات، موجب مصونیت کشور و کاهش طمع بیگانگان برای دست اندازی و خباثت می شود.
رهبر انقلاب در توصیه ای مؤکد به مسئولان، فعالان سیاسی و کسانی که تریبون در اختیار دارند افزودند: به مردم امید بدهید چرا که واقعیات کشور و عزم و اراده ملت، هر انسان منصفی را به آینده امیدوار می کند.
ایشان در نوعی جمع‌بندی درباره نتیجه رویارویی ملت و دشمنان در عرصه انتخابات افزودند: آنطور که ما مردم ایران را شناخته ایم و لطف و فضل الهی را تجربه کرده ایم، ملت در این نوبت نیز، افتخار دیگری بر افتخارات خود می افزاید و مشت محکمی به دهان دشمن خواهد زد.
رهبر انقلاب در ادامه سخنان خود در نگاهی اجمالی به معیارهای انتخاب نامزد اصلح گفتند تا قبل از انتخابات در این زمینه نکات لازم را بیان خواهم کرد اما نکته مهم این است که برای انتخاب خوب و درست، باید معیارها را شناخت و با مشورت و تفکر، و دست یافتن به حجت شرعی، نامزد اصلح را انتخاب کرد.
رهبر انقلاب با اشاره به ضرورت انتخاب کسانی که همتشان بر حفظ عزت و پیشرفت کشور متمرکز است افزودند: هرچه در این سه دهه بدست آورده ایم به برکت حرکت در جهت اهداف انقلاب بوده است بنابراین کسانی را انتخاب کنیم که در همه شرایط، تحقق این اهداف را سرلوحه خود قرار می دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به لزوم دقت در شعارهای نامزدها خاطرنشان کردند: گاه برخی برای جلب آرا، شعارهایی خارج از حدود اختیارات رئیس جمهور و امکانات کشور مطرح می کنند اما مردم با هوشمندی دنبال کسانی هستند که شعارهای مبتنی بر واقعیات می دهند و برای حل مشکلات و فوریتها، روشهایی متناسب با ساز و کار کشور را پی می گیرند.
رهبر انقلاب با اشاره به آمدن افراد متعدد به صحنه نامزدی انتخابات افزودند: شورای محترم نگهبان که از انسانهای پرهیزکار، متقی و آگاه تشکیل شده براساس وظایف قانونی خود، کسانی را که برای ریاست جمهوری صالح هستند به مردم معرفی می کنند و مردم از میان نامزدهای معرفی شده، کسی را که صالح تر است و بیشتر به درد ملت می خورد انتخاب خواهند کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای بار دیگر بر پایبندی و تبعیت کامل از قانون تأکید کردند و افزودند: عمل به قانون معیاری بسیار خوب و وسیله ای برای آرامش و آسایش ملت و حفظ وحدت ملی است و به هیچ دلیلی نباید کسی از آن تخطی کند.
ایشان حوادث خسارت بار سال 88 را نتیجه تخطی و تخلف عده ای از قانون برشمردند و افزودند: آنها برای اغراض نفسانی یا اهداف سیاسی یا هر هدف دیگر راهی خلاف قانون رفتند و ضمن «صدمه زدن به خودشان و به ملت و کشور»، نگذاشتند مردم طعم شیرین آرای 40 میلیونی را بخوبی بچشند و احساس کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای تسلیم در مقابل قانون را تنها راه صحیح خواندند و افزودند: گاه قانون صددرصد صحیح نیست اما از بی قانونی بهتر است.
ایشان افزودند: ممکن است از مجری قانون در یک بخش، خطایی هم سر بزند اما اگر نتوانیم از راه قانونی آن خطا را اصلاح کنیم تحمل آن، از بی قانونی و عمل خلاف قانون بهتر است.
ایشان داشتن حجت شرعی برای انتخاب یک فرد را مایه آرامش دنیوی و اخروی خواندند و افزودند: اگر تصمیمی که با حجت شرعی گرفته شده غلط هم از آب درآمد چون انسان به تکلیف عمل کرده سرافراز است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان ماه رجب را آمادگاهی برای افزایش ظرفیت معنوی خواندند و خاطرنشان کردند: اگر در رجب و شعبان، توفیق حضور قلب حاصل شد و انسان خود را در همه احوال در محضر علم بیکران الهی یافت، حضور پاکیزه در ضیافت بی دریغ الهی در ماه مبارک رمضان، امکان پذیر خواهد شد.
ایشان شرکت قشرهای مختلف مردم بویژه جوانان در سنت حسنه اعتکاف در ماه رجب را، منظره ای زیبا دانستند و افزودند: همه برکات و دستاوردهای انقلاب، به پشتوانه همین ذخایر معنوی و روحی حاصل شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ایستادگی، شورانگیزی، حرکت آفرینی و قدرت تحسین برانگیز امام راحل عظیم الشأن در مقابل ستمگران جهانی، متکی به اشکها، عبادات و مناجات خالصانه ای بود که آن عزیز، در نیمه های شب با پروردگار خویش زمزمه می کرد.
رهبر انقلاب رهبانیت در اسلام را به معنای حضور در همه عرصه های زندگی خواندند و با تجلیل از ایمان، احساسات انقلابی و نقش آفرینی جوانان کشور در عرصه های ملی افزودند: حفظ و تعمیق این روحیه، ادامه تفضلات و کمکهای پروردگار را تضمین خواهد کرد.

style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">

“گرفته شده ازپایگه اطلاع رسانی دفتر  مقام معظم رهبری”

برای تعجیل در فرج صلوات

 

  توسط زارع  , چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

در جهان حاضر پزوهش برای توسعه ی علمی، صنعتی،اقتصادی و… امرا ساسی محسوب می شود وهمه کشور های پیشرفته ی دنیا سیر پیشرفت هایشان بر اساس همین پزوهش است . ما باید مسائل علمی را بررسی کنیم وعلوم مختلف را بشکافیم وتولید علم کنیم.

الان دانشگاه های ما شده مصرف کننده ،همان طور تو کا لا هامون ، ما شدیم مصرف کننده در همه زمینه ها . باید پیشرفت کنیم پزوهش کنیم وبررسی کنیم در تمام زمینه ها ؛ مثل علوم ریاضی ، اقتصادی ، روانشناسی و… .

ولی باز در این امور می توان تعاملی عمل کرد اما درحوزه ی علوم اسلامی نمی توانیم این گونه عمل کنیم ؛ زیرا دین آنها مادی گرایی است ولی دین مبین اسلام دینی فرا مادی است ، در همه زمین ها اسلام علم دارد وظیفه ما طلاب استخراج کردن این علوم وصادر کردن آن برای تمام مردم است .

پزوهش بسیار اهمیت دارد مخصوصا در اسلام که هرچه بشر به آن نیاز دارد در آن  آمده است .ما باید غواصانی باشیم که ازاین اقیانوس بی کران گوهر هارا کشف کنیم وبرای عرضه بیاوریم.

بخشی از سخنان خانم جوانمردی در جمع طلاب حوزه ی علمیه حضرت زینب (س) یزد

برای تعجیل در فرج صلوات

  توسط زارع  , چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

 

امروز پیامکی برای من آمد به نظرم جالب می آمد شاید برای شما هم جالب باشه ،شایدم تکراری،شایدم باخودتون بگویید چه مطلبی اَه….

پیامک این بود :

نیما یوشیج در جشن یکسالگی فرزندش نوشت :

پسرم!یک بهار

              یک تابستان      

                           یک پائیز  

                                  و

                                    یک زمستان  را دیدی

                                     از این پس همه چیز جهان تکراری است جزء مهربانی……….. .


چه طور بود .عکس العمل شما چه بود؟!َ 


برای  تعجیل در فرج صلوات

 

  توسط زارع  , دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, موضوعات: سخنان گرانبها

 

در مسائل فعلىِ زنان كشور ما به اعتقاد من دو مسئله از همه مهم‌تر يا بگوييدفورى‌تر و

لازم‌الاهتمام‌تر از بقيّه‌ى مسائل است.

يك مسئله، مسئله‌ى اهمّيّت واعتبار خانه و خانواده است.

براى خانه بايد شأن قائل شد؛ انسان بدون خانه - كه مسكنو مأوايى ندارد - قابل تصوّر نيست.

هر انسان احتياج دارد به خانه و محيط خانه. روحمحيط خانه عبارت است از خانواده؛ بايد به اين

اهمّيّت داد، بايد در اين تأمّل وتدبّر كرد.

و دوّم جلوگيرى از ضعف و ستم‌زدگى زن در سطوح مختلف، ما زنانى داريم كه ضعيفند و محرومند،

زنانى داريم كه ستم‌زده و مظلومند؛ بايد جلوى اين مظلوميّتها راگرفت. قوانين مهمّى لازم است كه

بايد وجود داشته باشد، خُلقيّات لازمى وجود دارد كهبايستى دنبال كرد كه تحقّق پيدا كند، آداب و

سننى لازم است وجود داشته باشد كه زندر سطوح مختلفِ - من اينجا يادداشت كرده‌ام -

معاشرتى، جنسى، خانوادگى، فرهنگى وفكرى دچار ستم‌زدگى نباشد.

يعنى از مسائل كاملاً شخصى و خصوصى - يعنى مسائل جنسى - احتمال و امكان ستم‌زدگى زن

و مظلوميّت زن وجود دارد، تا مسائل عمومى‌تر مثل مسائلمعاشرتى، مسائل خانوادگى؛ كه در

مورد مسائل خانوادگى من اينجا يادداشت كرده‌ام:

احترام در چشم شوهر، در چشم فرزند، در چشم پدر، در چشم برادر. زن اگر چنانچه درمحيط

خانواده، محترم و مكرّم شمرده بشود، بخش مهمّى از مشكلات جامعه حل خواهد شد.

بايد كارى بكنيم كه بچّه‌ها دست مادر را حتماً ببوسند؛ اسلام دنبال اين است.

كمااينكه در خانواده‌هاى مذهبى‌تر و اخلاقى‌تر و نزديك‌تر به مفاهيم مذهبى، اينها مشاهده

ميشود. فرزندان خانواده نسبت به مادر تكريم داشته باشند. هيچ منافاتى ندارداين تكريمِ نسبت به

مادر، با آن حالت عاطفى و خودمانى‌گرى‌اى كه بين فرزند و مادروجود دارد؛ هيچ منافاتى ندارد؛ اين

احترام بايد باشد؛ محترم بايد باشد زن در درون خانواده. رفع مظلوميّت به اين شكل است.

اگر چنانچه فرض كنيم در يك خانواده‌اى، مرد به همسر خودش توهين ميكند، انواع توهين ها، از

توهين هاى رفتارى تا زبانى تا وحشى‌گرى يدى كه متأسّفانه يك جاهايى هنوز در كشور ما وجود

دارد كه نبايد وجود داشته باشد، البتّه در بين غربى‌ها هست، فراوان هم وجود دارد، خلاف انتظار

همین است - غربى‌ها، يعنى بخصوص نژادهاى اروپايى، نژادهاى وحشى‌اند؛ اينها ظاهرشان

اتوكشيده و كراوات زده و ادكلن زده و اينهايند امّا همان باطن وحشى‌گرى‌اى كه در تاريخ وجود

داشته هنوز هم در اينها هست؛ راحت آدم ميكشند، خونسرد جنايت ميكنند؛ بنابراين كتك زدن زن

در داخل خانه به وسيله‌ى آنها و بعد به وسيله‌ى آمريكاييها، بُعدى ندارد - امّا در محيط اسلامى

چنين چيزى اصلاً نبايستى تصوّر بشود؛ ولى متأسّفانه هست.

بنابراين اين دو نقطه، دو نقطه‌ى اصلى است؛ به نظر من هر چه در اين زمينه‌هابرنامه‌ريزى بشود،

جا دارد .


بیانات مقام معظم رهبریدر دیدارجمعی از بانوان فرهیخته

برای تعجیل در فرج صلوات

اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

آمار

  • امروز: 56
  • دیروز: 91
  • 7 روز قبل: 496
  • 1 ماه قبل: 996
  • کل بازدیدها: 38403
ذکر روزهای هفته
آیه قرآن
تاریخ روز
مهدویت امام زمان (عج)
اوقات شرعی